torsdag 29 oktober 2009

Sicken dag!

Som sagt; allt börjar så småningom räta ut sig för oss! Dagen började med ett inbokat läk besök för skrotan som skulle följa med inf vacc. Läk besöket gick utmärkt och vi får gå kvar hos dom!!! =) *känns väldigt bra* Men sen blev det ingen spruta för skrotan då hon *surprise* vaknade och var lite snorig.... *suck* Och vad gör skrotan då? Jo hon gråter för att hon INTE fick ta sprutan.... *asg* Vart blev det fel känner man då, eller???

Jaja, så vi får komma tillbaks i nästa vecka. Stackars skrotan.... =) Men så fick det bli. Så jag lämnade henne på dagis efter det och där var det tjo och tjim när jag kom! Sen hem och fixa. Men man känner att krafterna inte riktigt infunnit sig än... Men det kommer väl (det bara måste det!!) så det var bara att fixa lite ändå!!

Dagen har fullkomligt rusat fram, och swisch så var klockan hämtning! Skrotan var nöjd och glad och allt var frid å fröjd. Hem och röja lite och sen var det dags för middag och sen kom "mr data-support" för att fixa. Och hör å häpna, vi blev KLARA!!!! =)))

Sen skulle kvällsbestyren med skrotan klaras av och sen har det återigen gått i ett.... *phu* Så nu vill man bara sova!!! =))) Men det känns skönt att ändå fått gjort det som gjorts idag!!! Skulle (men det skulle man väl alltid??) ha behövt hunnit med lite mer inför imorgon, men nu är det som det är.... =)

Så nu ska jag bara fixa det sista innan jag somnar!!! Natti-natti!

Kram

Inga kommentarer: