söndag 6 september 2009

Nu så...

Har nu varit på väg lääänge för att sova... MEn som min lilla skrota brukar säga; "Jag ska bara"..... Så nu har jag "bara" ett bra tag och är faktiskt alldeles snart på väg.....

Har laddat inför morgondagen och har en hel del att ta "itu" med efter att skrotan gått till sitt "jobb". Sen har jag en hel hög med uppgifter framför mig och jag har ju inte jobbat "ordentligt" på en vecka nästan så lite finns absolut att ta igen. Kanske behöver jag det?? Jag är ju en sån person som jobbar bättre under lite tidspress.... Så det kanske kommer gå som handsken denna vecka???

Har en del att ta tag i som sagt MEN skrotan kommer först och jag har några samtal som måste fixas....

Hoppas nu bara skrotan står på benen, hon har börjat låta lite åt förkylningsstadiet.... *suck* Som om det inte räckte.... Den lilla, lilla skrotan, HUR mycket ska hon klara?? Jag baxnade idag kan jag säga...

Lite kul har hon ändå fått haft idag (trots all bedrövelse) iom kalaset som gick av stapeln idag! Men det var nog inte helt hundra för henne ändå och DET är ovanligt kan jag säga.... Men vi var där och nu är det klart! Hon fick några kärt återseende möten med gamla polers som flyttat upp i nollan!! Och det gillade hon. En av dom tjejerna har bl a samma fritidsaktivitet som skrotan och det gillade de båda!! Skrotan har saknat denna tjej då de har följts åt på dagis sen skrotan började!! Så det är ju kul!!

Näe, nu ska jag faktiskt gå och försöka sova.... Blev lite paff i dag på kalaset när en av papporna (JA, t o m en kille som faktiskt reagerade!!!!) undrar om jag är trött då det syntes såå himla väl.... Vad säger man??? Där hjälpte det inte med dessa krämer och spackel inte.... =) Så jag får försöka göra nåt åt det istället!! Natti-natti!

Kram

Inga kommentarer: