tisdag 3 november 2009

Underbart!

Har idag återigen insett att vi har underbara vänner runt omkring oss!! Det värmer enormt!!!! Thanx igen!!!!!

Dagen för skrotan har varit kalas!! Hon har "jobbat" och sen varit med en kompis på "äventyr"!! =) Så jag fick hem en glad och supernöjd liten skrota i kvällningen!! =) Det värmer!!!

Hon känns mer stabil igen den lilla och DET är också enormt värmande!!! *lycklig mamma* Hon verkar må bättre med sig själv nu än på mycket länge.... *skönt* Så jag hoppas verkligen det håller i sig!! DET är hon värd!!!! Hon har haft det oerhört kämpigt en längre tid, men nu kanske hon kan få vara barn (om än inte så länge men en stunds andrum kanske??) som hon så väl behöver och det känns riktigt skönt kan jag säga!!!!

Själv har jag haft rejält ont idag... *suck* När väl det ena försvinner så hoppar det andra på bara sådär.... Men tack vare goda vänner så har jag kunnat "rå om mig" under dagen och känner mig (absolut inte helt kurrant) betydligt mycket bättre. Kan iaf röra mig någorlunda! Så trapporna kommer bli ett prijekt imorgon men det bara måste gå!!! Så jag ska faktiskt ta och lägga mig ganska omgående för att få ut det mesta möjliga!!! Så nu hoppas jag inget skit flyger på skrotan under natten utan att vi kan få åka och få vår spruta imorgon!! Hon lovade hålla sin mamma i handen också!!! *gullunge* Ha det så bra så länge!!

Kram

Inga kommentarer: