fredag 20 november 2009

Fredag!!

Släpper ALLA tråkigheter och tar helgen!! Ska bara mysa och umgås i helgen!! Ja så ska vi väl packa oxå... Men det blir nog bra!! Sista samtalet för dagen var mest positiv!!! Thanx "ms V" för all hjälp!!!!

SÅ nu ska vi luta oss tillbaka i soffan och mumsa gott!!! Det kommer nog inte bli alltför sent då hela helgen är uppbokad! Ser riktigt fram emot allt!!! =)

Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas det är jag som är ms V och att kollegan kunde hjälpa och stötta. Även fast jag är "myndighet" så försvarar jag inte systemet som ibland hoppar över det viktigast: barnet.
Måste dock säga att det händer faktiskt att vi på den lägre nivån vid myndigheterna blir bakbundna på grund av alla (ibland jävla) lagar och regler som MÅSTE följas. Då känner man en enorm frustration över sitt arbete som man egentligen älskar.

min skrota och jag sa...

Yepps! It's you... =) Och JA hon verkar vara en klippa!! *ler* Tack!! Ja, jag förstår att ni inte alltid kan ha det så lätt vad gäller vissa saker... Är glad att det finns de som ändå försöker göra det bästa!! Tack igen!!