torsdag 25 mars 2010

Våren eller??

Även om solen "lyser med sin frånvaro" så verkar det som att våren är på väg!!! Snön smälter och det är bara underbart!!! *härligt* MEN det onda som kommer med för oss känner vi redan av, men det är det värt!!! Vi preppar med allergi mediciner så vardagen blir bra!!! So far, so good!!

Skrotan var ovanligt pigg imorse, kan kanske bero på att hon har sin nya tunika från Me & I idag, eller vad tror du??? ;) Hon sa det sista igår innan sängdags att hon önskade att det vore morgon så hon kunde få ha den på sig... *ler* Så hon hoppade i kläderna idag!!!

När vi kom upp till hennes "jobb" säger hennes fröken; men vad fina kläder du har och vilka snygga byxor till också och då svarar hon snabbt som attans; Men det är ju inga byxor, det är ju TIGHTS ju.... *asg* Snacka om att vara petig!!!! ;)

Så hon matchade det hela med ett svart diadem med mörkrosa HK på!! "Naturligtvis" samma rosa som i kronorna på tunikan... Jisses, vart ska detta sluta??? Hon är ju trots allt "bara" 6 år, inte 16....

Så nu blir det en "ärende" dag! Kommer flacka runt som en jojo idag känner jag, men det blir väl bra!!! Ha en bra dag allihopa!!

Kram

2 kommentarer:

Veronica sa...

haha, akta dig då hon blir 16 ;))

min skrota och jag sa...

Hihi... Jaa, vet inte om jag har lust att tänka på det nu da.... :)