söndag 28 mars 2010

Utedag!!

Idag har det varit en underbar dag!! den har varit lugn och skön!! Vi bara var... Efter frullen var skrotan ute och hämtade påskris/träd och sen tog vi en tur ute med cykeln!! Hon var lycklig!! Det gick väldans bra för att vara första gången för i år!! Sen åkte vi hem för att kolla lite vad vi kan komma att behöva längre fram... ;) ;) ;) Och då kom det på förslag att vi skulle grilla lite korv ute!! Skrotan blev jätteglad! Och så pyntades påskrisen och trädet samtidigt som vi sådde lite blommor och örter!!!

Ja, sen fick jag ett "ryck" seeent igår kväll och slängde ner köksgardinerna så det kom upp nya idag!! Så nu får påsken/våren gärna komma!!! ;) *känns himla bra* Och skrotan är supernöjd med sin dag också!! *känns ännu bättre!* Sen käkade vi en god middag och "firade" lite.... *LER* Å sen var det dags för "söndags-kvälls-bestyren" för skrotan!!

Så nu sitter jag och bara är och njuter av tillvaron!! *känns också himla bra* Ska snart packa ihop för ikväll för imorgon väntar ett "spännande" möte... Ha en bra kväll allihopa!!

Kram

Inga kommentarer: