söndag 21 mars 2010

Slut för idag!!

Så var även denna dag snart till ända också!!! Den har varit mycket bra, dock är jag väldans trött... ;) Men det var trivsamt igår "ms H" eller?? ;) Kul med spontana saker emellanåt!! Det är man ju inte så bortskämd med att kunna göra!!! Thanx to you all!!

Inte mycket dricka alls blev det igår men INGEN sömn... *suck* Men nåt måste man väl betala för att ha roligt eller?? ;)

Idag har vi haft en bra/mysig dag!! Förmiddagen bestod av mätning.... ;) Kul ska det bli kan jag säga!!!! Och imorgon kommer stora dagen D!!!!!! Å det ena iaf!!! Så då kanske jag kan sluta "tala i gåtor"... Men bara kanske... ;)


Skrotan har varit trötter idag och vi har verkligen myst!! Redan imorse så SNÖADE det igen... *suck* Känns som att det räcker nu va?? Men det kom upp till en dm... *mutter* Så när vi kom hem bara mös vi... Sen i em kom hennes nya polers "little J" hit och de lekte!!! Kul som attan blev det!! *kul* Och sen var det middag och efter den var det någon liten skrota som var sååå trötter... *stackarn* Så hon däckade rätt snabbt!!!

Ska nu luta mig tillbaka och bara vara och glutta lite på teven innan kudden kallar!!! Ha en fortsatt bra kväll!!

Kram

Inga kommentarer: