onsdag 17 mars 2010

Nöjd med dagen!!

Dagen började så himla bra, sen kom en "svacka" men sen gick jag på 'et igen!!! Känns så himla bra!!! Jag har fått gjort ganska så mycket idag och är nöjd! Så imorgon blir det biltvätt, hemtvätt och klädes tvätt!!! *s* Så dagen lär gå rätt så fort imorgon med!!

Jag har nu börjat nedräkningen, även om inte datum är helt klart än, men det närmar sig oavsett för varje dag!!!! *känns oerhört bra*

Skrotan var såå trötter efter jobbet idag, men när jag "påminnde" henne om leken som skulle ske efter hon ätit sina efterfrågade våfflor så "piggnade" hon raskt till!! *hahahaa* Hon är så himla underbar den lilla!! Det stod lek på schemat med hennes nyfunna handbolls polers!!! Hon ska ju även på kalas där i helgen och hon var så glad!! Tjejerna lekte hela tiden och hade superkul!! Så nuuu längtar hon sååå till helgen! Och det är ju inte "bara" pga kalaset.... ;) "Mommo" å "moffa" kommer ju hem också!!! gissa om den lilla läääängtar????

Kan ju inte skriva det här MEN hon har lite överraskningar till helgen att fixa med!!! ;)

Näe, ska nu lägga ner för idag, satt och jobbade alldeles för länge igår, men det var det värt!!! Så gonatt allihopa så hörs vi imorgon!!

Kram

Inga kommentarer: