måndag 4 maj 2009

Ny vecka!!

Och en helt utpumpad liten skorta... (Ja, och mamma med för den delen...) Men kul har det varit. Och nu känns det väl sådär efter att ha varit ute från morgon till kväll att återgå till alla måsten.... *suck* Vädret har ju inte velat vara lika härligt heller... Idag höll vi på att blåsa bort... *brrr* MEN solen skiner åtminstone!!

Måste fixa läk tid för hörsel kontroll (som vi nu skulle blivit kallad till i några år och när vi faktiskt HAR blivit kallade har de fått ställa in då skrotis varit sjuk.... MEN det går *surprise* inte att komma fram... Fixa annan tid hos läk för skrotis, samt en vaccinbokning.... *uff* Men, det måste ju göras.

Skrotan ska ha en "hemma-dag" idag då hon behöver lite tid för sig själv också, det är inte nödvändigt att leka med kompisar varje dag samt vara på dagis hela dagarna... Inte konstigt att hon är helt slut emellanåt... *ler*

Har tänkt på en sak, skrotan har varit FRISK nu i FEM veckor... Helt otroligt!!! (säger väl peppar, peppar MEN vi är så glada!!) Hon nämnde faktiskt det häromdagen att hon tyckte det kändes så himla bra att kunna leka som alla sina kommpisar UTAN att behöva vara hemma och inte kunna orka leka.... *stackarn* Snacka om att hon är fullt medveten om sina "skruppler" den lilla stackarn. Sen tror jag (och även hoppas) att vi fått tack vare vår underbara barnklinik, har även den gjort sin inverkan då hon nu står under full medicineringinför allergin och astman!! Thanx!!!

Nähä, ska nu traska iväg och hämta skrotis innan affären får ett besök av oss!

Kram

Inga kommentarer: