söndag 31 maj 2009

Bra dag!

Det blev en liten "förfirning" av mors dag idag... =) Middag på stan är ju aldrig helt fel eller?? Skulle skrotan fixa maten skulle det förmodligen bli hennes lekmat vid hennes spis och så vidare mättande skulle det nog inte bli va.... *s* Hon var så lycklig att få vara ute och äta och jag tycker det är väldans kul då jag själv gillar gå ut och äta, för man kan se på henne alltifrån när man kommer in på restaurangen tills man går därifrån att hon njuter hon också!! Hon tar emot menyn och säger tack, tittar som om hon var läskunnig och undrar; "mamma vad skulle man kunna tänka sig idag?". Hon har ju tidigare varit svår med mat (läs petig!) men har nu själv velat smaka på olika saker och verkligen gillar mer och mer grejer. Något hon oppserverar när man då sitter där, är hennes undran om hon kan äta de olika rätterna då hon "faktiskt är allergisk".... Hon tänker verkligen på allt... =) Snacka om att vara "lill-gammal"....

Dagen har ju varit oerhört fin!! Varmt och gott som värsta sommaren! Men man märkte av att hon varit och tagit sin spruta då hon varit lite trötter, sä därför har vi inte varit så värst aktiva idag. Men det kommer vi förmodligen ta igen imorgon!

Näe, nu ska jag knoppa för idag (borde förmodligen redan ha gjort det för länge sen..., men, men... ) så jag återkommer imorgon istället!!

Kram

Inga kommentarer: