lördag 13 juni 2009

Tiden går så fort!

Den gör väl det när man har roligt eller?? =) Här käkades middag igår och dracks lite vin (jaja, lite mycket kanske om man känner efter i skallen kanske??) men jag är förvånansvärt pigg idag! Skrotan sov till närmare halv tio idag så jag klagar inte!! Hon känns bättre idag än igår och det är bra! Hon fick ju högre feber igår igen, men *peppar, peppar* så verkar det ge med sig nu (igen)...

Orkade inte uppdatera senare igår då tiden bara rann iväg men em och kvällen var mycket trivsam och vi är nu redo för att städa (som vi har tänkt nu i någon dag...) så bara skrotis käkat klart ska vi starta!

Sen blir det med tanke på skrotan, en lugn dag. Vi ska ta oss ut sen iaf då det *hör och häpna* INTE regnar!!! Det har ju fullkommligt öst ner från i torsdagsem/kväll fram till igår... *trist* Men nu så får vi passa på!

Vi hade planer för helgen men de lär bli ändrade då skrotan inte är kry... Hoppas bara hon blir frisk så vi kan hänga på med "little A" på måndag då vi tänkt ta en tur då de är lediga från dagis!

Har suttit och funderat på flera olika saker här på morgonen... Vissa mer tragiska än andra... Förstår inte hur vårt system faktiskt "fungerar" runt våra barn. Visst det är bra att vuxna runt våra barn uppmärksammar de små MEN börja för jissenamn PÅ RÄTT STÄLLE!!!

Sen har jag även funderat på hur vi männsikor fungerar... Varför tar vi allt för givet? Inget är för evigt, det känns så onödigt att bråka när man har så kort tid. Det känns så fruktansvärt att slösa bort vår tid när man kan ha det så bra tillsammans!!

Ska gå och mysa med skrotan nu innan städpatrullen gör sig gällande!!

Kram

Inga kommentarer: