söndag 14 juni 2009

Slut för idag!

Jisses sicken energi skrotan haft idag... *Phu* Ja nu märks det att hon är på banan igen!! Och det är iofs kul MEN sicken rörelse det varit idag.... =) Först en shopping runda, tyvärr inget nämnvärt kul inköpt, men dock! När vi sen kom hem väntade, väntade och väntade hon på att "little A" skulle komma hemåt. Och när hon gjort det och vi "skyfflade in" middagen *tack och lov för rester!* så bar det ut för lek! Ja liite sent MEN de har ju ledigt från dagis imorgon = sovmorgon!! Och väl ute på gården kom först en dagiskompis till dom och när de tre gapade/sprang/stojade hörde en fjärde dagiskompis dom genom fönstret och han nästan bokstvligen kröp ur fönstret... SÅ det blev rena dagis på gården en sväng!! Men de stormtrivdes de små!! =)

Så sen var det att sätta fart inomhus med att fixa pannkakor inför morgondagens utflykt!!! Så skrotan var hur pigg och med som helst... Behöver jag säga att när hon väl la huvudet på kudden så sov hon på knappt EN minut????? *asg* Men NÖJD är hon och DET är huvudsaken!!

Ska själv bara fixa lite (dvs tvätten/disken/plocket) innan jag också ska nana.... *gäsp* Kan behövas idag.... *leeer* Hoppas nu vi får det vädret vi blev lovade inför morgondagen då kommer det bli en kalasutflykt!!

Kram

Inga kommentarer: