onsdag 19 maj 2010

Slut för idag!

Idag har varit en bra dag till största delen!! Dagen började såå bra med att skrotan kom in och väckte sin mamma med en stooor puss å kram!! Kanman vakna på något bättre sätt??? *ler* Näe, tror faktiskt inte det!!!

Sen skuttade vi iväg till hennes jobb! Och hon är mycket gladare nu igen och det känns så himla bra!! *nöjd mamma*

Har fått en massa telefonsamtal gjorda (vissa roligare än andra!) och en hel del mejlkorre gjord!! Sen var det dags för mig att skutta iväg och hämta upp bästaste "ms H" och "little E & I" för att sen även hämta skrotan för deras simskola!! Och gissa om de två var glada över att få följa med att hämta skrotan på hennes jobb?? ;)

Sen bar det av till simskolan och tjejerna var jätteglada!! Och skrotan hittade sina goa vänner där också!! Det känns så bra!! Men det hände en incident som var mindre trivsam i badhuset... *ryyyser* Det var en tjej som går i skrotans simskolegrupp som vägrade lyssna på sin mamma (allt innan simskolan börjat) och gick längs trappan till stora poolen och ville inte lyssna på mammans uppmaningar om att INTE gå längre ner. Tjejen fortsatte gå ut och svisch så bottnade hon inte... Mamman kliver (naturligtvis) ut fullt påklädd. Och tjejen kommer upp gråtandes. Men vad händer? Jo två minuter senare gör hon om SAMMA grej, lyssnar INTE på mamman och kliver ner igen och försvinner två gånger... Men sen började simskolan och barnen skulle in till lilla poolen. *phu* Det var en liten pärs kan jag säga... Gissa om våra tjejer satt tryckta intill poolväggen????

Simträningen gick galant och skrotan är supernöjd!! Så inte på fredag utan nästa vecka ska vi stanna och bada lite efter lektionen!! På fredag har vi ju fotbollsträning direkt efter simningen så...

Sen åkte vi hem för att ta en (ostadig) tur på cykeln. Men det går sakta men dock framåt!! Och hon vill ju själv den lilla så!!

Sen blev det lite middag och plock och så innan hon däckade och sover som en liten älva!!! ;) Så nu ska även jag krypa till sängs!! Natti-natti på er alla!!

Kram

Inga kommentarer: