måndag 10 maj 2010

Förkylning på g??

Tror nog att lördagens äventyr på nöjesparken gav replisalier nu såhär i efterhand... Men vad gör väl det?? Skrotan var såå nöjd och det är ju det viktigaste!!

Vi åkte iväg tidigt på fredags morgon. Dumpade "tanterna" i bilen utanför stan och åkte in t hotellet! Rummet var då ej klart så vi åkte och handlade lite, sen sista besöket på BVC och en liten spruta. Det kändes lite vemodigt när vi gick därifrån, då det nu är ett "faktum" att lilla skrotan inte är så liten längre... :( När hände det kände jag då?? ;)

Hon var superduktig och när sköterskan frågade om hon vill sitta i mammas knä talade hon om att hon minsann fixade detta själv!!! *ler* Och det gjorde hon ju, som vanligt... ;) Sköterskan sa att hon hade velat filma skrotan när hon tog sprutan och kunna visa andra barn som kanske inte är lika "tuffa"... Jag har ingen aning om vart hon fått denna "tuffhet" ifrån... Hon har nämligen aldrig varit rädd... Då jag själv är livrädd och fullkomligt skakar när jag själv ska ta spruta så fattar jag inte hur hon kan fixa det så... Glömmer aldrig när vi var på "city akuten" och skulle vaccinera henne för nåt resegrej eller vad det nu var så säger hon stolt då sprutan var klar; "Mamma du kan titta nu för nu är jag klar".... Säger rätt så mycket va???

Sen åkte vi tillbaka till hotellet och checkade in, gick ner och käkade och hon var lite sisådär efter sprutan, men hon fixade det!

Sen döck goda vänner upp i omgångar och lilla skrotan fick lekt med bästaste "little A" och gissa om de var glada och lyckliga?? ;) Sent blev det och lilla skrotan ville prompt ta en dusch innan sängen och så blev det. På morgonen hade hon förtvivlat ont i magen, men efter många om och men och lite frulle i magen så släppte det, men jisses vad trött hon var... ;)

Lite shopping på stan, lunch och fika med den äldsta kusinen så bar det hemåt till hotellet för att "vila" en stund innan "privat-taxin" kom och hämtade upp oss för en heltur i nöjesparken!!! Och även om båda tjejerna var trötta så åkte de järnet kan man väl säga... ;) Så efter flera timmars åkande, och det regnade, var kallt och rått, lite ätande och ännu mer åkande och lite spelande (ja, surprise, men lillan vann "som vanligt"..) så begav vi oss åter till hotellet.

Hade ju lovat skrotan ett lååångt bad i karet (hon saknar badkaret enormt kan jag säga... ) så hon hoppade direkt ur kläderna och i badet!! Sen kände hon sig inte helt hundra, men hon var ju så trött och hade kommit in från "kylan" rakt i ett varmt bad och sen direkt i sängen... Så innan jag hade duschat klart hade skrotan redan somnat... ;) Såklart med sin ny vunne pingvin bredvid sig i ett säkert grepp!!! ;)

Sen på söndagen var hennes mage myyyycket bättre och hon kände sig piggare!! Då stod lek med "little E" högst på listan! Hon ville vi skulle åka direkt så hon fattade tag i presenten hon köpt och stod liksom redo i pj;n och allt... *asg* Men hon lugnade sig lite när hon insåg att vi var tvugna äta frulle, packa och checka ut först... ;)

Så vi åkte hemmåt lite senare än tänkt, då skrotan skulle få sin helg fullt ut så det blev lek och inget annat på söndagen!!!

Hon sa igårkväll till mig att hon var sååå nöjd med helgen och det värmde ett mammahjärta kan jag säga!!! Har själv haft en underbart goo helg!! Thanx again my friends!!! Nu "lever vi glada" ett tag till!!!!

Ska nu fortsätta med att jobba lite!!!

Kram

Inga kommentarer: