söndag 17 januari 2010

Härlig dag!!!

Går kvällen var mycket trivsam!! Thanx "ms H"!! Men jösses vad fort klockan gick... ;) På hemvägen igår så fick vi förfrågan om vi ville med och åka snowracer/pulka med korvgrillning med henne och hennes döttrar m fl! Och när jag frågade skrotan var svaret givet!! *ler* Så vi hoppade en skiddag på fjället och det verkar ha varit ett "klokt" drag då det var sådär väder däruppe idag!!!

Så även om man kanske inte var i bästa formen i morse så packade vi ihop oss och drog iväg!! Och jisses vad kul vi haft det!! Alltså jag fattar inte hur ungarna orkade!!! Behöver jag säga att skrotan slocknade snabbt som attans ikväll eller??? Även jag ska tilläggas!! *asg* Somnade väldigt gott hos henne... De små liven har knatat upp för slalom backen i flera timmar utan vare sig tjat eller gnat!! Och även vi vuxna hade lika kul som barnen!! ;)

Vi pausade med lite korvgrillning och sen på det igen!! En helt lyckad dag kan man säga!!! Så nu kommer man sova som en liten sessa i natt!! Man kan väl även säga att man fått ett rejält träningspass idag oxå!?!?! Haha... Vi får se hur jobbigt det blir att ta sig ur sängen imorgon!!! ;)

Kram

Inga kommentarer: