måndag 6 april 2009

Slut för idag!

Det kan man väl säga att vi är på alla plan! Har blivit så grattad idag så det är helknasigt... Jag har ju slutat fylla år??? Iaf så ville skrotan PROMPT va "fin och prinsessig på kalaset".... Så den röda satängklänningen med tyll underkjol kom fram tillslut... (orkade inte tjafs emot längre) Men sötast i världen blev hon såklart! Hon dukade ett "barnbord" då hennes bästis skulle komma oxå. Med påskduk på och allt!! *sötnos* Hon var så stolt så!

Våren har tagit ett bastant tag om oss här nere och om skrotan med kan man väl säga. Känner igen varje spår av det från att man själv va liten... MEN nu finns ju helt andra mediciner. Hon somnar inte ståendes iaf!! Och världens bästa unge att ta sina mediciner UTAN tjafs!!! DET har jag det!

Så nu har hon äntligen däckat och bara för mig att hänga tvätten, diska upp, fixa morgondagens outfit för skrotan, mm.... Sen tänkte jag oxå gå och sova.... Har inte varit så mycket av den varan det senaste kan tilläggas... Och det är INTE av frivilliga skäl, tyvärr! Så natti med er!

Kramar

Inga kommentarer: