lördag 6 november 2010

Underbara dagar!

Visst börjar vi komma till ro i vår lilla stuga, MEN faktum kvarstår: Vi trivs enormt mycket i vår stad!!!! Dessa dagar vi hittills tillbringat i stan har varit underbara!!! Vi har inte gjort så mycket utan mest bara varit och umgåtts med goda vänner! Stor som liten! :) *myyys-pys*

Idag checkade vi in på hotellet som vi ska tillbringa två dagar på!! *Thanx bästaste "lady D"!!* och vi njuter kan jag säga!!! När vi kom hit idag med "ms J" & "little J" så kom tjejerna in på rummet och på två röda (näe, det tog nog inte ens det!!! *s*) så hoppade tjejerna i sängarna!!! För det är väl klart man får när man bor på hotell??? ;)

Underbart rum har vi och jaa, vad kan man säga??? Vi älskar denna stad!!! När vi slängt in våra saker, tjejerna hoppat klart så begav vi oss ut på stan med våra vänner! När vi sen sagt hej så länge till våra goa vänner fortsatte vi med lite shopping innan middagen skulle intagas! Sen begav vi oss rejält trötta till hotellet för en kort stunds vila innan bästaste kusinen dök upp! Sen fortsatte vi till "Bishops" och där dök såklart bästaste "lady D" upp!!! Sen var det dags att återvända till rummet för skrotan skulle såklart bada i karet!!! :) :) :) Och sen somnade hon (dock lite sent, men det är ju semester!!!) och nu ska även jag hoppa i sängen och njuuuuta!!!!! Imorgon är det stoooora saker på g!!! Bästaste kompisen "little A" har ju kalas och hon har ju fyllt år idag så GRATTIS lilla du!!! Det ska bli såå himla kul!!! Och skrotan ska imorgon få träffa sina gamla vänner från dagis!!! Gissa om hon längtar??!!??!! :) Även jag tycker såklart det ska bli skojsigt!!!

Så nu ska vi sova ut imorgon innan frullen och sen ska vi bara vara tills det är dags att göra sig klar för att gå på kalas!!!

Ha en fortsatt trivsam natt därute!!

Kram

Inga kommentarer: