måndag 25 oktober 2010

Tröttare...

Man borde vara pigg efter helgen va? Men icke... Här infinner sig tröttheten mer och mer för varje dag som går. Men det funkar ju inte med en liten skrota vid sin sida... Hon är dessutom fortsatt krasslig... :( Men *peppar, peppar* nu tror och hoppas jag vatt det håller på att vända!!! Kanske, kanske blir det skolgång på onsdag!!! Idag var det ju en hemma dag och den var ändå ok... Imorgon får vi försöka med andra vägar och hoppas på att det blir bra!!!

Nu har jag även börjat min nedräkning inför nästa veckas äventyr!!! Ska bli sååå himla underbart att komma ner till stan igen!!! Känns som om det var evigheter sen!!!! Lilla skrotan ser sååå mycket fram emot det oxå såklart då det är extra "festligt" genom att "little A" ska firas på sin 6-års dag!!!!!!!!!! :) :) :)

Det är i dessa stunder det är ÄN värre med hemlängtan kan jag säga... Man ser på skrotan hur hon verkligen saknar sina vänner... *stackarn* Men vem vet, vi kanske är tebakers fortare än någon kan tro????

Ikväll kastades skrotan in (om än med mycket motstånd) i duschen... Hon tror (läs BESTÄMT) att hon ska på handbollsträning imorgon kväll och därför tyckte det var "onödigt" att duscha idag oxå... Men hon kan ju inte gå på en sån träning när hon hostar sig nästan blå av lite "normal" ansträngning... *suck* Jaja, det får jag ta imorgon! Och duschad blev hon ikväll!!

Längtar tills hon är åter i skolan igen! Det är inte kul för henne att vara hemma såhär... Inte för någon av oss... Som ni alla vet, alla som har barn är det ju ett evigt pusslande när barnen blir sjuka... Och världen stannar ju liksom inte upp för det och dagarna tickar ju på... Jaja, det blir nog bra!

Ska iaf försöka hinna få lite mer gjort imorgon än idag... Vi får se hur det kan gå med det då...

Önskar alla en god natt där ute!!

Kram

Inga kommentarer: