söndag 31 oktober 2010

Snart....

Nu blir det november lov och snart åker vi t STAN!!!! Ska bli så skönt/kul/underbart/roligt, ja alltihopa!!! Har en hel del planer och det känns så himla kul! Sen får vi se hur mycket av MINA funderingar kommer ske!!! ;)

Skrotan har redan velat packa färdigt, men jag sa att luuuugn det är någr adagar kvar! Men imorgon ska vi fixa klart lite saker som ska med! Hon ska ju på bästisen "little A:s" 6 års kalas och sen har ju "little J" fyllt år hon oxå!! SÅ mycket blir det nu va!?!?!?!? ;) Men sååå kul!

Idag har jag fått in lite mer listor och skrotan har ÄNTLIGEN blivit av med persiennen som var trasig och fått upp sin nya rullgardin + att hon fått upp sina efterlängtade gardiner!!!! Gissa om hon somnade över lycklig???? :) Har även fått rengjort tre av fem lager hyllor som ska in i förrådet!!! Och nu ska det även bli ordning och reda även där!!! *känns bara så bra*

Så nu börjar här kännas som ett hem! Nu skulle jag velat ha "firat" med ett bloss eller två.... :( Men det går ju liksom inte... Har ju inga... Jaja, det får väl gå ändå!!

Ha en bra kväll allihopa!

Kram

Inga kommentarer: