lördag 1 oktober 2011

Äntligen!

Det känns ju som det mesta inte riktigt går vår väg för tillfället så det har varit så enormt skönt att ha kommit ut och fått jobbat med dessa underbara kläder idag!!! En heldag kan man väl säga!! Först i morse en tur norrut i ca elva mil för att träffa ett härligt gäng tjejer och lite äldre "tjejer"! Det är alltid så himla kul att komma upp dit!!! Och sen hem för att ladda om för en träff bra mycket närmare men även den alltid lika trivsam!! Känns så himla bra!!!

Men nu är jag sjukt trött kan jag säga och ska snart hoppa i säng, men som vanligt lite "ska bara" först... För imorgon lär det inte heller bli någon sovmorgon att tala om för då ska vi bege oss ner t "stan" för lite shopping inför skrotans stundade födelsedag och kalas nästa helg!!

Och det bästa av allt; Idag fick skrotan ett tele samtal från bästaste "little A" som ringde henne för att berätta om en ny lek som hon vill att de ska leka nästa gång hon kommer upp till oss!!! Det bästa av allt var att "little A" inte "avslöjade" att hon faktiskt ska komma upp till helgen när skrotan fyller år.... :) Underbara ungar!!!

Näe, nu ska jag "bara" lite innan ögonen faller ihop... Ha en fortsatt bra kväll därute!!

Kram

Inga kommentarer: