söndag 12 september 2010

Tiden går...

Det har hunnit hända en hel del sen sist... Mycket bra men även mindra bra... Vi var bl a förra helgen nere i vår stad och det var underbart!! Skrotan hade det underbart! Vi åkte ner med bästaste "ms H" och hennes små. Men vi hann med ett besök på lör hos skrotans bästa kompis "litlle E" och de hade jätteskoj!!! Och på sön åkte våra vänner hem och vi stannade kvar!! Vi hann med så enormt mycket (ändå kändes tiden alltför kort... *suck*) Så på em åkte skrotan till bästisen "little A" som var hos sin pappa å de lekte som bara den! Sen skulle vi sova hos "mrs D" och såklart skulle ju "little A" det också!! Fasiken vad underbart att se barn som har skilda föräldrar som BARA tänker på sina barn och sätter sig själv i andra rummet!!! En STOOOR eloge för er alla!!! För dom finns det gör dom!!! :)

Skrotan var så nöjd å glader så det går knappt i ord beskriva!! Sen åkte vi hem på mån em efter ännu mer shopping med "lady D" å "little A" och vi var rejält trötta nät vi kom hem... Blev rätt förkyld oxå och har fått munblåsor... Aj vad ont det gör... *suck* Men, men, nu är de på tillbaka gång iaf!! Skrotan var rejällt krasslig när vi kom hem också, men nu är hon mer än på benen igen!!! *skönt*

Veckan har sen bestått av klädföräljning, fixning å doning, och nu i helgen har vi den årliga marknaden! Skrotan har haft riktigt kul och hon har fått umgås med sina goda vänner så hennes helg är mer eller mindre komplett!!!

Min tillvaro har åkt riktigt berg-å-dalbana kan vi väl säga. Jag har börjat "brottas" med mitt beslut om hur vår tillvaro kommer se ut det närmaste framöver. Och det är inte helt enkelt. Men jag har börjat göra "listor" för och emot. Skrotan är med i funderingarna (hon har absolut INGEN beslutfunktion, MEN jag anser det är viktigt att hon är delaktig!! Det gäller ju henne med i allra högsta grad!) och vi har bra samtal kring den närmaste framtiden! Men det är inte lätt någonstans.

Har mina känningar om att det kommer explodera snart. Och jag vet inte om jag fixar det... Men kan inte heller gå omkring och fundera på om/hur/när heller. Då funkar inget. Men vi får se hur det kan bli med allt!

Idag ska här röjjas lite, ner på marknaden då skrotan lyckades vinna ett hemligt pris som ska hämtas ut i em! Mormor köpte tio lotter som skrotan fick ta och gissa vad?? Jo hon vann på två av lotterna... :) Och naturligtvis var den hemliga vinsten nåt man måste hämta ut.. :) Så sen ska vi bege oss in t byn!!

Nästa vecka är full proppad med händeleser och göranden hela tiden, nu känns allt att sommaren är slut! *phu* Men ändå ganska skönt!! Så ni får ha det så bra därute 8det ska vi!!) hörs vi snart igen får vi hoppas!! Kanske, kanske har vi kommit fram till ett beslut!!!

Ha det så bra så länge!

Kram

Inga kommentarer: